Oversigt

Michelman coatings er vandbaserede, fremstillet ved lavt energiforbrug og sikre at benytte. Naturen beskyttes, da produkter coated med Michelman coating kan genanvendes – og i fleste tilfælde giver samme eller bedre effekt end alternativerne PE, PP, FC og voks. Da emballagen i fremstillingsprocessen og hos slutkunden er fuldstændig genanvendelig, kan overskydende returemballage sælges.

Vores mission er at fremme fordelene ved fuldstændig vandnedbrydelig og miljøvenlig fødevareemballage ved

Paper & Corrugated

Herunder nogle eksempler på vores velkendte Michelman Coatings

Michem Coat
Denne coating bruges primært som olie-, fedt- og vandresistent coating. Overvej X300, hvis det alene er vandresistens, som er vigtig. Vi anbefaler MC40 og MC1548, hvor kombinationen vand-, fedt- og olie er i fokus. (Kit test)

Vapor Coat
Fugt-, vand-, og fedtresistent coating samt anti-slip/release coating til fødevarer. Kan erstatte flourcarbon, PE og PP-film samt plastikposer i mange emballager.

Coating X300™
Dette coating giver det højeste niveau af vand- og fugtresistens og tåler temperaturer op til 180-200 grader ved brug i f.eks. en bølgepapmaskine. Kan kun hotmelt limes.

Plate Kote™
Olie- og vandresistent coating til papirtallerkener og andre engangs emballager. Gør engangs emballager fuldstændig genanvendelige i modsætning til kendte PE-film laminerede papirtallerkener, som ikke forgår i naturen.

Softak®
Vandbaseret coarting som er let at anvende. Anti-skrid papir, som øger anti-skridvinklen mellem 30-45 grader. Denne coating forbedrer/sikrer på paller ved transport.

RustBan®
Denne coating er en vandbaseret rustbeskyttelse (VCI) til bølgepap eller anden papir- og kartonageemballage. Coatingen afgiver en beskyttende gas til miljøet omkring de indpakkede stålemner.

Nomar®
En vandbaseret coating, der eliminerer den fælles afslidning, der opstår især ved anvendelse af genbrugsfibre, til forsendelse og emballageartikler, men også i almindelighed.

DigiPrime® 1500LA
Michelman er worldwide OE samarbejdspartner med Hewlett-Packard (HP) og leverer print receptive primers og OPV. 1500 LA er print receptiv primer for inline.