Coatings

Michelman coatings er vandbaserede, fremstillet ved lavt energiforbrug og sikre at benytte. Naturen beskyttes, da produkter coated med Michelman coating kan genanvendes – og i fleste tilfælde giver samme eller bedre effekt end alternativerne PE, PP, FC og voks. Da emballagen i fremstillingsprocessen og hos slutkunden er fuldstændig genanvendelig, kan overskydende returemballage sælges.

Vores mission er at fremme fordelene ved fuldstændig vandnedbrydelig og miljøvenlig fødevareemballage ved

Herunder nogle eksempler på vores velkendte Michelman Coatings

Michem Coat
Denne coating bruges primært som olie-, fedt- og vandresistent coating. Overvej X300, hvis det alene er vandresistens, som er vigtig. Vi anbefaler MC40 og MC1548, hvor kombinationen vand-, fedt- og olie er i fokus. (Kit test)

Vapor Coat
Fugt-, vand-, og fedtresistent coating samt anti-slip/release coating til fødevarer. Kan erstatte flourcarbon, PE og PP-film samt plastikposer i mange emballager.

Coating X300™
Dette coating giver det højeste niveau af vand- og fugtresistens og tåler temperaturer op til 180-200 grader ved brug i f.eks. en bølgepapmaskine. Kan kun hotmelt limes.

Plate Kote™
Olie- og vandresistent coating til papirtallerkener og andre engangs emballager. Gør engangs emballager fuldstændig genanvendelige i modsætning til kendte PE-film laminerede papirtallerkener, som ikke forgår i naturen.

Softak®
Vandbaseret coarting som er let at anvende. Anti-skrid papir, som øger anti-skridvinklen mellem 30-45 grader. Denne coating forbedrer/sikrer på paller ved transport.

RustBan®
Denne coating er en vandbaseret rustbeskyttelse (VCI) til bølgepap eller anden papir- og kartonageemballage. Coatingen afgiver en beskyttende gas til miljøet omkring de indpakkede stålemner.

Nomar®
En vandbaseret coating, der eliminerer den fælles afslidning, der opstår især ved anvendelse af genbrugsfibre, til forsendelse og emballageartikler, men også i almindelighed.

DigiPrime® 1500LA

Michelman er worldwide OE samarbejdspartner med Hewlett-Packard (HP) og leverer print receptive primers og OPV. 1500 LA er print receptiv primer for inline.